نام کاربری :
رمز عبور :
سه شنبه - 1398/7/30
براساس
دومین بازدید هیأت عالی مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشگاه
دکتر غلامحسین خدری معاون تأیید صلاحیت مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه رؤسای ادارات استعلام و تحقیق و صلاحیت علمی از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بازدید کردند.

امضای تفاهم نامه بین پژوهشگاه و دبیرخانه هیات حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی
جلسه امضای تفاهم نامه بین پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و دبیرخانه هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره، عصر روز پنج شنبه ٧ آبان ماه در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

اولین کارگاه دانشنامه اهل بیت با موضوع شیوه های دانشنامه نویسی برگزار شد
اولین کارگاه دانشنامه اهل بیت با موضوع شیوه های دانشنامه نویسی در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و شنبه ٨-٩ و ١١/٧/٩۴ با حضور جناب آقای دکتر احمد پاکتچی عضو شورای عالی علمی و نیز مدیر بخشهای فقه و علوم قرآنی و حدیث دائره المعارف بزرگ اسلامی برگزار شد.

برگزاری مراسم هفته پژوهش در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
مراسم هفته پژوهش روز دوشنبه ٨ دی از ساعت ٩:٣٠ الی ١٢:٣٠ صبح در سالن اجتماعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار خواهد شد.

اعتبارات مراکز پژوهشی و فناوری کشور امسال حدود 27 درصد رشد داشته است
اعتبارات مراکز پژوهشی و فناوری کشور امسال حدود ٢٧ درصد رشد داشته است.

حجت الاسلام لک زایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی شد
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اسلامی حوزه علمیه قم با صدور حکمی، حجت‌الاسلام والمسلمین نجف لک‌زایی را به عنوان معاون پژوهش این دفتر و رییس پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی را منصوب کرد.

راه اندازی پایگاه شخصی پژوهشگران پژوهشگاه
پایگاه شخصی پژوهشگران پژوهشگاه راه اندازی شد. این پایگاه که توسط اداره فناوری اطلاعات پژوهشگاه طراحی و پیاده سازی شده است، دارای امکانات متنوعی می باشد
1392/10/16

جلسه اعضای هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با ریاست پژوهشگاه برگزار شد
جلسه اعضای محترم هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با ریاست محترم پژوهشگاه و معاونان ایشان روز سه شنبه ١٨/۶/٩٢ با حضور اکثریت اعضا و مسئولان محترم در طی اردویی یک روزه در دهکده فردوس وسف تشکیل شد.

چاپ کتاب قرآن و راه های مقابله با جنگ نرم توسط عضو هیئت علمی پژوهشگاه
کتاب "قرآن و راه های مقابله با جنگ نرم" در راستای فرموده مقام معظم رهبری درباره عملیاتی نمودن معارف قرآن در عرصه های فردی، سیاسی و اجتماعی از سوی اینجانب تدوین شده است.

نشست هم اندیشی اعضا هیئت علمی با ریاست پژوهشگاه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی جلسه هم اندیشی اعضا هیئت علمی با ریاست پژوهشگاه همزمان با روز میلاد امام حسن مجتبی(ع) برگزار خواهد شد.
1392/5/3
1392/5/3